normaal tarief

1 stal  € 15,00 per nacht

 

vakantie / feestdagen 

1 stal € 19,50 per nacht

 

 1 stal is inclusief water, een stukje weide en hooi

het stalstrooisel / bodembedekking afrekenen naar gebruik, de stallen zijn voorzien van rubberen koeienmatten.

bij overmatig – mis (ge)bruik van hooi dient dat naderhand afgerekend te worden.

 

  • Zodra het donker wordt moeten logeer paarden / ponys op stal om gevaarlijke uitbraken in het donker te voorkomen, we hebben in het verleden een paar keer uitbraken gehad die met een sisser goed af liepen, dus dat risico nemen we niet meer. 
  • Maar wil je echt perse dat je paard of pony buiten blijft staan en laat je paard of pony duidelijk zien dat ie zich overdag super relaxed gedraagd dan mag ie wel in het donker buiten blijven staan, dat is dus echt per paard of pony op dat moment bespreekbaar met Petra.

Let op:

we verhuren geen stallen meer tijdens wedstrijd evenementen,

een stal/ weide is alleen te reserveren als je bij ons op vakantie komt of elders op Texel op vakantie verblijft.

een baal stro / vlas / zaagsel o.i.d. zijn per stuk wat ze op dat moment kosten.

* brokken zelf meenemen

* zelf uw dier verzorgen

* stal en weide dient u ook zelf schoon te houden en zeker schoon achter laten bij vertrek

* trailer gratis parkeren / vrachtauto wel ff de maat doorgeven!

*paarden maximaal 2, tenzij ze veilig bij elkaar op de weide kunnen staan, kleine pony’s kun je er meer van meenemen, i.v.m. ruimte op de weide.

(Bron: npduinenvantexel.nl) :
Ruiters kunnen op veel plekken terecht op Texel. Het grootste ruiterpaden netwerk ligt in de dennen bij de Koog. Bij het westerslag kun je ruim met je trailer parkeren en zo het strand op rijden, of je galoppeert ff lekker door het pelikaanbos.
Tijdens het zomerseizoen, van 1 mei tot 1 oktober, wordt verteld dat je vóór 10.00 uur smorgens en ná 19.00 uur tot zonsondergang op het strand mag rijden én dat is alleen toegestaan op de strandslagen 9 t/m 17 en 26 t/m 33. Nou let op want buiten die zomerseizoen periode mag je op de genoemde strandslagen ook overdag paardrijden…..hoe makkelijk kunnen ze je het maken!?
In het noordelijk deel van het eiland , dus in de buurt bij onze boerderij Madura, kun je terecht op strand paal 26 t/m 33 en in het Krimbos én in de duinen bij de vuurtoren. Een deel van de ruiterpaden is ook geschikt voor aanspanningen. Op alle verharde paden mag je ook rijden. (Bron: npduinenvantexel.nl)

Hier onder kun je een stal kiezen, dan laad de kalender met beschikbaarheid