Hey lief mens, wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen logeren op onze boerderij 🙂

Bel petra maar ff op dr mobiel: 06 100 678 20 als je informatie of een reservering wenst op de ‘ouderwetse’ menselijke manier.

Boerderij Madura is landelijk gelegen in polder Eierland, ten zuidwesten van De Cocksdorp. Op de boerderij worden Dahlia’s, Narcissen en Graan geteeld, er lopen wat hobby dieren rond; pony’s, schaapjes, kipjes en een haantje. Achter de boerderij ligt het duinrijke, zeer bekende, natuurgebied de Slufter, het enige gebied in Nederland waar de zee ongehinderd kan binnenstromen. Als je achter de boerderij naar de duinen gaat, kun je via een trap zo de slufter inlopen en genieten van een prachtige wandeling met je kids, geliefden en-/of honden.

Richting het noorden loopt een prachtig loei strak nieuw fietspad en zie je de vuurtoren met het indrukwekkende grote strand, mits het niet stormt want dan staat het water tot het paviljoen, ga je meer naar het oosten kom je langs Kaap Noord op paal 33 en ga je nog wat verder, dan biedt de ‘Vlielandboulevard‘ een geweldig uitzicht op de Wadden- én Noordzee, en als het helder is lijkt het net of je zo naar Vlieland kunt zwemmen, zo dichtbij lijkt het.

Natuur- en vogelliefhebbers belanden hier echt in een paradijs, maak een wandeling door het Texelse landschap, ontdek de Texelse natuur zigzaggend over drassige weilandpaden en stap op het kleine trekpontje, val er af en zwem verder over het Eijerlands Kanaal, kruip de kant weer op en bekijk de vele soorten vogels in natuurgebied Utopia vanaf de Waddendijk.

Geniet dus van een oase van rust en ruimte in de polder of zoek gezellige reuring op in De Cocksdorp, al was dat de laatste 3 jaar echt niet zo gezellig en leuk met alle regeltjes omtrent het enorm bangmakende griepvirus uit 2019, de meeste bedrijven volgden het narratieve advies op met de qr code, maar wij doen daar niet aan mee dus maken we er sámen gezellig een ‘feestje’ van op de boerderij :-))

In het dorpje vind je diverse restaurants en winkels. De alom bekende ijsboerderij Labora, golfbaan de Texelse, vakantiepark de krim en klimpark klimmen EnZo liggen allemaal binnen een straal van 2 kilometer van boerderij Madura.

Je kunt met je eigen kampeermiddel komen logeren op de kleine gezellige camping of lekker relaxed gebruik maken van een kamer in onze echte ouderwetse boerderij, just B, ook zou je kunnen wegkruipen in het knusse blokhutje of studiootje. Onze accommodaties zijn gewoon lekker gewoon want dat zijn wij ook, geen overbodige luxe want alles wat je daadwerkelijk nodig hebt zal aanwezig zijn….. ❤️

Huisdieren zijn ook van harte welkom op Madura, ohhh heerlijk samen door het bos en duinen naar het strand en lekker zwemmen in de zee, dan zul je één van de mooiste herinneringen van je leven gaan beleven!

edwin en petra kijken er naar uit om jullie te mogen ontmoeten, maar pas op, als je er eenmaal bent geweest…..

#Texel #waddeneiland #bootjevaren #camping #Madura #kamperen #boerderij #Maduratexel #Campingaanbieding 2021 #kamperenbijdeboer #hondenwelkom #genieten #eiland #hond #bloemen #narcis #dahlia #camping #boerderijcamping #rust #ruimte #vrijheid #wadden #liefdevol #samenzijn #zon #zee #strand #zonzeestrand #eilandgevoel #verslavend #teso .