**Najaar aanbieding 2021**  €18,- per nacht per plaats op onze camping, voor 2 personen exclusief toeristenbelasting

Boerderij Madura is landelijk gelegen in polder Eierland, ten zuiden van De Cocksdorp. De boerderij ligt vlakbij de duinrijke natuurgebieden aan de westkant van het eiland. Het meest bekende natuurgebied aan de westkust is de Slufter, het enige gebied in Nederland waar de zee ongehinderd kan binnenstromen. Als je achter de boerderij naar de duinen gaat, kun je via een trap zo de slufter inlopen en genieten van een prachtige wandeling.

Richting het noorden loopt een breed nieuw fietspad en zie je de vuurtoren met het indrukwekkende grote strand, mits het niet stormt want dan staat het water tot het paviljoen, ga je meer naar het oosten kom je langs Kaap Noord op paal 33 en ga je nog wat verder, dan biedt de ‘Vlielandboulevard‘ een geweldig uitzicht op de Wadden- én Noordzee. Natuur- en vogelliefhebbers belanden hier dan echt in een paradijs, maak een wandeling door het Texelse landschap, ontdek de Texelse natuur zigzaggend over drassige weilandpaden en stap op het kleine trekpontje en vaar over het Eijerlands Kanaal – of bekijk de vele soorten vogels in natuurgebied Utopia vanaf de Waddendijk. Geniet dus van een oase van rust en ruimte in de polder of zoek gezellige reuring op in De Cocksdorp. In het dorpje vind je diverse restaurants en winkels. IJsboerderij Labora, Golfbaan De Texelse, vakantiepark De Krim en klimpark Klimmen EnZo liggen allemaal binnen een straal van 2 kilometer.

Je kunt met je eigen tent, caravan of camper komen logeren op de kleine camping of lekker relaxed gebruik maken van het knusse blokhutje of studiootje.

Door persoonlijke omstandigheden is de Bed & Breakfast voorlopig nog even beperkt boekbaar.

Huisdieren zijn ook van harte welkom op Madura, je mag zelfs meerdere honden én je paard of pony meenemen, ohhh heerlijk samen door het bos en duinen naar het strand en lekker zwemmen in de zee, dan zul je één van de mooiste herinneringen van je leven gaan beleven!

Edwin en Petra kijken er naar uit om jullie te mogen ontmoeten, maar pas op, als je er eenmaal bent geweest…..

#Texel #waddeneiland #camping #Madura #kamperen #boerderij #Maduratexel #Campingaanbieding 2021 #kamperenbijdeboer