Boerderij Madura is landelijk gelegen in polder Eierland, ten zuidwesten van De Cocksdorp. De boerderij ligt vlakbij de duinrijke natuurgebieden aan de westkant van het eiland. Het meest bekende natuurgebied aan de westkust is de Slufter, het enige gebied in Nederland waar de zee ongehinderd kan binnenstromen. Als je achter de boerderij naar de duinen gaat, kun je via een trap zo de slufter inlopen en genieten van een prachtige wandeling met je kids, geliefden en-/of honden. Met je paard kun je aan de binnenkant van de duinen het pad volgen bij het fietspad.

Richting het noorden loopt een prachtig loei strak nieuw fietspad en zie je de vuurtoren met het indrukwekkende grote strand, mits het niet stormt want dan staat het water tot het paviljoen, ga je meer naar het oosten kom je langs Kaap Noord op paal 33 en ga je nog wat verder, dan biedt de ‘Vlielandboulevard‘ een geweldig uitzicht op de Wadden- én Noordzee, en als het helder is lijkt het net of je zo naar Vlieland kunt zwemmen, zo dichtbij lijkt het.

Natuur- en vogelliefhebbers belanden hier dan echt in een paradijs, maak een wandeling door het Texelse landschap, ontdek de Texelse natuur zigzaggend over drassige weilandpaden en stap op het kleine trekpontje, val er af en zwem over het Eijerlands Kanaal – of bekijk de vele soorten vogels in natuurgebied Utopia vanaf de Waddendijk.

Geniet dus van een oase van rust en ruimte in de polder of zoek gezellige reuring op in De Cocksdorp, al was dat de laatste 2 jaar echt niet zo gezellig en leuk met alle regeltjes omtrent het nieuwe griepvirus uit 2019, de meeste bedrijven volgden het narratieve advies op met de qr code dus maken we er voortaan sámen lekker een ‘feestje’ van op de boerderij.

In het dorpje vind je diverse restaurants en winkels. ijsboerderij Labora, golfbaan de Texelse, vakantiepark de krim en klimpark klimmen EnZo liggen allemaal binnen een straal van 2 kilometer van boerderij Madura.

Je kunt met je eigen tent, caravan of camper komen logeren op de kleine gezellige camping of lekker relaxed gebruik maken van een kamer in onze echte ouderwetse B&B of het knusse blokhutje of studiootje.

Huisdieren zijn ook van harte welkom op Madura, je mag zelfs meerdere honden én je paard of pony meenemen, ohhh heerlijk samen door het bos en duinen naar het strand en lekker zwemmen in de zee, dan zul je één van de mooiste herinneringen van je leven gaan beleven!

Edwin en Petra kijken er naar uit om jullie te mogen ontmoeten, maar pas op, als je er eenmaal bent geweest…..

Let op er is een omleiding naar Madura

Rijd je op de Postweg richtring Madura ga dan rechtsaf de Slufterweg op dan linksaf de Hoofdweg en dan weer linksaf de Oorsprongweg op, ga dan rechts de Postweg op naar de boerderij.

Doe voorzichtig, rij rustig en denk om de mensen die er aan het werk zijn

Zeg tegen een eventuele boa dat je van of naar boerderij Madura op de Postweg moet, doet ie vervelend bel Petra dan even op d’r mobiel want dan komt ze ff je kant op met een gele kaart.

#Texel #waddeneiland #camping #Madura #kamperen #boerderij #Maduratexel #Campingaanbieding 2021 #kamperenbijdeboer